Over Van den Elzen Lastenverlaging

 • Wie zijn wij?

  Wij zijn een allround assurantiekantoor en werken met enthousiaste professionals. Wij zijn, behalve goedlachs, vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Jij staat bij ons centraal. 

  Je kunt ons ook bezoeken op onze reguliere website: www.vandenelzenadvies.nl

 • Hoe worden wij betaald?

  Het vergelijken van verzekeringen, energie- en telecomtarieven is voor de bezoeker van deze site gratis. Jaarlijks maken duizenden mensen op onze site een vergelijking. 

  We krijgen een vergoeding van de energieleveranciers en verzekeraars per afgesloten contract. Voor deze vergoeding leveren we een groot aantal essentiële diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat jij makkelijk en transparant de markt kunt vergelijken.

  Onze productmanagers onderhandelen de scherpste tarieven voor je. Onze experts halen alle addertjes voor je boven het gras. Bovendien beïnvloeden onze vergoedingen op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. We trekken niemand voor. We tonen geen top 3, maar het volledige overzicht.

 • Transparantie van kwaliteit

  Wij werken aan het inzichtelijk maken van aanbieders van verzekeringen en andere diensten e/o producten vanuit het idee dat transparantie van het aanbod uiteindelijk leidt tot betere diensten e/o producten tegen lagere kosten.

   

   

 • Wat doen wij voor jou?

  Wij hebben als doel consumenten te helpen verzekeringen op een onafhankelijke en overzichtelijke manier te vergelijken. Dit doen we door middel van geavanceerde vergelijkingsmodules met correcte en kwalitatieve data.

  Via onze vergelijkingsmodule kun je verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om je vergelijkingsresultaten te kunnen tonen, die specifiek op jou van toepassing zijn wordt je gevraagd een aantal gegevens in te vullen met betrekking tot je situatie en wensen. Op basis van deze gegevens vergelijken wij de betreffende verzekeringen en tonen jou de diverse mogelijkheden. Je hebt dan de mogelijkheid om op basis van voor jou belangrijke criteria (bijv. de premie of voorwaarden) een verzekering uit te kiezen. Indien je kiest voor een bepaalde verzekering word je via onze website doorgelinkt naar de website van de betreffende verzekeraar waar je de verzekering kunt afsluiten.

  Wij geven geen advies, wij helpen jou opties met elkaar te vergelijken op basis van accurate data m.b.t. de gewenste verzekeringen. Je kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken voor de aanbieder die volgens jou het beste bij je past en ervoor kiezen om de verzekering aldaar af te sluiten. Check ook altijd voor de zekerheid de voorwaarden en premie bij de verzekeraar zelf. Deze zijn uiteindelijk leidend. Aan de getoonde voorwaarden in de vergelijker kunnen geen rechten worden verleend. De uiteindelijk gekozen verzekeraar is ook jouw aanspreekpunt, bijvoorbeeld in het geval van declaratie/schade.

  Heb je echter behoefte aan een stukje begeleiding of advies, dan helpen we je graag. Neem dan gewoon contact met ons op: 

  Van den Elzen Lastenverlaging
  Putsteeg 99
  Schijndel

  T: 073-5470407
  E: info@vandenelzenadvies.nl

 • Van den Elzen Lastenverlaging: dé onafhankelijke vergelijker

  Als Van den Elzen Lastenverlaging willen we je altijd het beste financiële product bieden tegen de laagste prijs. Om dit waar te maken, zorgen we ervoor dat je altijd een 100% onafhankelijke vergelijking krijgt.

  Maak je een vergelijking op onze website, dan zijn de resultaten uitsluitend gebaseerd op jouw wensen en gegevens. Je vult bij elke vergelijking namelijk eerst enkele gegevens in over jezelf en de wensen die je hebt voor het financiële product. Vervolgens zoeken wij alle producten die hierbij aansluiten. Het goedkoopste product tonen we altijd bovenaan, ook als wij geen afspraken hebben gemaakt met die partij.

  Hebben wij met een partij geen afspraken, dan kun je het product niet op onze website afsluiten. Maar je kunt natuurlijk altijd zelf het product afsluiten via de website van de betreffende partij.

  Van den Elzen Lastenverlaging wordt niet gefinancierd door een verzekeraar of andere derde partij. Ook dat sterkt ons in onze onafhankelijkheid.

 • Hoe verdienen wij aan verzekeringen vergelijken?

  Wanneer jij via onze vergelijkingsmodule een verzekering afsluit bij een verzekeraar ontvangt Van den Elzen Lastenverlaging een eenmalige vergoeding van de betreffende verzekeraar. De te ontvangen vergoeding heeft geen invloed op de volgorde van de resultaten in de vergelijker. Het doel is het informeren van de consument over de meest actuele premies van de verzekeringen.

  Let op: De premie van een enkele verzekeraar kan morgen op de website van de verzekeraar hoger of lager uitvallen dan in onze vergelijker getoond wordt, dit omdat zij continu aan haar premies werkt. Je berekende premie kan morgen dus hoger of lager uitvallen dan vandaag.

 • Krijg ik ook support?

  Natuurlijk!

  Heb jij een vraag of heb jij hulp nodig, dan kun je als klant van Van den Elzen Lastenverlaging contact opnemen met ons via mail of telefoon!